ЛЮБОВ ПО НОТИ

ФКЦ зала 1

ЛЮБОВ ПО НОТИ
Празничен музикално-артистичен шоу спектакъл

Празник на виното и любовта с много специални гости, смях и награди с водещ Димитър Горчев и ... 120 мин. истинска забава с Веселин Маринов, Братя Аргирови и Ненчо Илчев.

Вечерта ще започне с подобаващо шоу с много награди а публиката ще бъде „в ръцете" не на кой да е, а на самия Димитър Горчев.

Един от всички смелчаци ще има възможността да направи най-оригиналното предложение за брак. 

Звездите от сцената и екипите на ПК "Ажур Пико" и театър „Българан" ще се погрижат събитието да бъде незабравимо и без аналог!

Втората част на вечерта ще зареди публиката с много смях и адреналин в компанията на Веселин Маринов, Братя Аргирови и любимия комик Ненчо Илчев. Е, каква по-звездна вечер от тази?

Отново Ви предупреждаваме да се приготвите за много веселба и усмивки, сложете най-хубавия си парфюм и се насладете на една чудесна празнична вечер на забавата и усмивките, защото само те сбъдват и най-красивите мечти!

Хитове и само хитове ще звучат в зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна на 14.02 от 19.30 часа.

Най-романтичният шлагерен певец на България Веселин Маринов, неповторимите и обичани Братя Аргирови, заедно с любимия комик Ненчо Илчев ще изнесат голямо шоу за радост на всички свои почитатели.

Шоу от такъв ранг може да се види единствено на 14.02. в зала 1 на ФКЦ!

Традиционно 14 февруари ще бъде ден, гарантиращ неповторими емоции и настроение на всички присъстващи. А всички, повече от всякога, имаме нужда точно от това. 

Нека се заредим с много любов и настроение в очакване на Лято 2022!

Партньори и приятели